av maskiner

av maskiner

Symaskiner er elektromekaniske verktøy som brukes til å bli med i vev. Denne oppgaven utføres gjennom masker laget med tråder.

De kan klassifiseres i tre store grupper:

Industrielle symaskiner: Disse maskinene er laget for å lage avanserte sømmer og brukes til å behandle tyngre eller vanskeligere stoffer.

Semi-industrielle symaskiner: Disse maskinene oppfyller en dobbel oppgave, på den ene siden kan de brodere og på den annen side de kan sy. Ulike typer materialer, enten de er tunge eller lette, kan behandles.

Disse maskinene brukes til å skreddersy verksteder, skreddersy og til og med i små næringer. Det er et stort mangfold av denne typen symaskiner.

Innenriks symaskiner: De er preget av deres fart. De er også automatiske, og derfor er de veldig enkle å bruke og har fått popularitet blant mange husmødre som bruker dem. En rekke slike symaskiner, for eksempel noen er karakterisert ved Multitaske som broderier, maljer og utføre gjenging automatisk. Noen maskiner kan programmeres, for eksempel ønsket søm eller bredde, hastighet etc.

Ikke bare er de veldig brukt av husmødre, de er også vanligvis sett i workshops hvor tekstilarrangementer er laget og enkelte dressmakers bruker dem.

Ulike modeller kan bli funnet som tidligere nevnt, noen av dem er:

  1. overlock: Også kjent under navnet på serger. Disse maskinene brukes til å hindre at sømmen fraser når de gjør sting på sømmen. Det er tre typer av disse maskinene, tung, standard og lys.
  2. recubridora: Disse maskinene brukes til å lage masker, de kan lage søm og sentrert søm.
  3. Topstitch maskin: bedre kjent som rett, det gjør lukkede sømmer med maksimalt tre nåler.
  4. Bastera: brukes til å lage sømmer som ikke kan sees, for eksempel bukser i kjoler eller skjørt.
  5. Collaretera: Disse er veldig lik coatingene, de er vant til å lage nakke eller ermer, det vil si å jobbe med buede sektorer.
  6. botonera: brukes til å lime inn ulike typer knapper.
  7. røver: Funksjonen som disse maskinene oppfyller er å bekrefte åpninger, lommer, blant andre.
  8. Elastiquera: De er vant til å plassere elastikk.
  9. knapphull: Disse brukes til å lage bløtekaker og når den samme maskinen er kuttet automatisk
  10. seamer: disse ved hjelp av franske sømmer er i stand til å lukke skjorter, ermer, sportsbukser, blant andre.

10 eksempler på enkle maskiner

Enkle maskiner er de enhetene som brukes til å transformere og / eller kompensere en kraft eller motstand, ved å løfte eller flytte en vekt, gjøre jobben mer gunstig og enkelt. Dette er enkle gjenstander som forvandler en bevegelse (energi) til en annen handling, noe som gjør det lettere å utføre ulike oppgaver, som må innebære bruk av større menneskelig (eller dyr) styrke, hvis hjelpen til denne typen enhet ikke er tilgjengelig.

Andre enheter, som for mutteren, er enkle maskiner, siden de bruker de grunnleggende prinsippene i fysikk for å motvirke krefter (i dette tilfellet brukes sammen med skruen). Enkelte maskiner har vært kjent for mennesket i årtusener, mange av dem har blitt brukt siden sivilisasjonens begynnelse, som spaker, som ble brukt til å løfte eller flytte store vekter, endeløse skruer (skrue av Archimedes), som har blitt brukt siden oldtiden, i funksjoner som å bære vann og andre enkle maskiner som bue med hvilke piler kastes, å kjenne enklere maskiner over tid, som selv i dag De brukes daglig, som i tilfelle av trisser eller hjul, som fremdeles brukes i forskjellige applikasjoner i dag.

Med andre ord, enkle maskiner er de gjenstander eller mekaniske gjenstander (unntatt de som er basert på det skrånende planet), som ved hjelp av en kraft kan bruke den i forskyvningen forskjellig fra handlingen som blir påført eller forvandle kraften eller størrelsen til en annen .

Våren er en enkel maskin

20 eksempler på enkle maskiner:

1. hjul.- Hjulet er en av de enkle maskinene som ble "oppfunnet" først, først brukt for keramikk dreiebenker og vogner (vogner, krigsvogner, etc.), som sprer deres bruk til nåtiden.

2. Lever.- Håndtaket er kanskje en av de eldste enkle enkle maskinene som har blitt brukt, det er en stiv stang som kan rotere fritt rundt et stødpunkt, overføre kraften som påføres den ved å forsterke den, og dermed De kan bevege seg veldig tunge gjenstander.

3. Pincettene.- Pinsett er en enkel maskin som opererer på en mekanisme av enkle spaker som opereres manuelt, fører denne mekanisme trykket i den ene ende skjerm forsterket ved hjelp av to vektstenger som er "sammenføyes" av en aksel, forsterke tvinge med hvilke ting som er festet, eller i ditt tilfelle når det gjelder skarpe klemmer (saks, kuttpincett, pincett).

4. Saks. Det er en enkel maskin som fungerer på samme måte som pincettene, men i dette tilfellet i stedet for å ta ("gripe"), objekter med forsterket kraft, er det en kraft på noen kniver for å kutte.

Saks er en enkel maskin som har blitt brukt av mennesket i årtusener til i dag.

5. Manuell boring .- Den manuelle boringen har vært kjent i århundrer, var først av tre og deretter laget av metall, med dette verktøyet kan du bore tre og andre materialer.

6. Skip seiling .- Seilbåt eller seil er en enkel maskin som i utgangspunktet består av støtte (en stang eller en mast og en tverrstang) og et stoff som utnytter vindens kraft til å flytte båter. Det har vært kjent i århundrer, og er kjent for å ha vært brukt både til å flytte båter i hav, elver og innsjøer, som for å flytte bakken kjøretøy (i Kina ble brukt til dette formålet, flere hundre år siden, oppfinnelsen som mislyktes).

7. Bow (og piler) .- Det er en veldig enkel maskin som består av en bu (vanligvis laget av fleksibelt tre), og en tensor (tau, sene eller dyrehul), som tillater den potensielle energien som opprettholdes av buen og deretter frigjøres som energi kinetisk, impuls til pilen som skyter ut, med svært høy fart.

8. Resortera.- Seilet eller slyngen er en enkel maskin som omfatter en bunn eller ramme, som kan være en treramme, ben eller metall, i form av bokstaven Y, bundet ved hjelp av to gummibånd eller elastisk spenning, som kan være av gummi, ( tidligere brukt som i buer, produkter som skinn og animalske sener), strammere som strekker seg stramme, for således potensiell energi blir omformet og kinetiske energi kaste stein eller andre prosjektiler blir generert (på forhånd er lagt i en base av lær eller klut som kalles badana), med høye hastigheter, og forsterker den kraften som kan brukes når de bare kaster dem med hånden.

9. Honda.- Slynge er en enkel maskin som bruker den potensielle energien som akkumuleres ved å snu slynge med prosjektilet som senere slippes, noe som forårsaker at prosjektilet går videre med høy hastighet. Det er et våpen som består av to tau, tekstiler eller belter, hvis ender er festet til en fleksibel hulrom (vanligvis lær), akkumulerer dette vende energi som senere frigjøres når den slippes den ene ende, slik at prosjektilet forlater sparken.

10. Kantet plan.- Det skråplanet er en enkel maskin som gjør det mulig å løfte tunge kropper til en viss høyde. Den består av en flat, glatt overflate uten opphøyninger eller relieffer, som danner en spiss vinkel med underlaget, noe som letter løfting og senking av tunge gjenstander.

11. Skive.- Den behandler en mekanisk trekkraft, som kan redusere den nødvendige styrken til å øke vekten, siden den består av en kombinasjon av en ledning og et hjul som en rotasjonsbevegelse utføres, oppgi en ende av tau festet til vekten som skal øke og den andre trekker, motvekter kraften som brukes til å heve noe. Å være at bevegelsen med å senke den ene enden av tauet, øker automatisk det som er festet i den andre enden, og reduserer kraften som er nødvendig for å heve vekten.

12. Dreiebenk (fra en potter) Det er en enkel maskin som har eksistert i årtusener, er et spinneri at du slår lar sentrifugalkraften hjelper leire (som fokuserer på midten av dreieskiven), noe som gjør for jobben med å gi lette form på potterens side.

13. Skrue .- Den behandler en mekanisk enhet som tillater fiksering, takket være at den har et system med skråplan som er enroscado i form av spiral. Disse er vanligvis metall og har et "hode".

14. Wedge.- Det er en enkel maskin som baserer sin drift på det skrånende planet. Det er et stykke metalltre eller annet materiale som fungerer som et dobbelt skråplan, som du kan justere, stramme eller "passe" objekter på, samt å dele faste gjenstander som ved meiselen og øksen.

15. Chisel.- Det er et verktøy (enkel maskin), vanligvis laget av metall, bestående av en stålstang (det er også stein meisler og andre materialer), på enden av den er en kileformet kant som gjør det enkelt å kutte takket være det faktum at kraften som utøves i den ene enden av en hammerblås, faller ned gjennom stangen, konsentrerer seg om kilen, noe som igjen gir en horisontal kraft som gjør at gjenstanden kan åpnes eller knuses.

16. Kniv.- Dette er et av de eldste verktøy laget av mennesker, i hvis drift involverte bruk av to inquinados fly, som letter skjærevirkning, takket være eggen (som er gjort kileformet), den har et trykk som utøves nedover (for eksempel ved kutting av et vegetabilsk), muliggjør enkel og rask vedkommende gjenstand snitt, som understøttes av kanten (og muligens av sagen hvis besitter), hvilken de øker deres evne til å kutte.

17. Rowing.- Det er et instrument laget vanligvis av tre eller plast, som bruker spaken til å utføre forskyvning og impulsbevegelse av båtene. Den består av en pinne eller en bar som ender i form av en spade i den ene enden. Bruk håndtakets bevegelse, enten som støttepunkt, den egen kropp eller i tilfelle er plassert til en scalamo som gir støtte, flyttes av brukerens styrke som økes av spaken.

18. akse.- Det er et verktøy (også et våpen), som anvender prinsippet med flat dobbelt på samme måte som meisel og skråstilt skjære som ved spissen omfatter en skarp kileformet, noe som gjør at når skjærebevegelse (trykk mot spissen), den nedadrettede kraft av slag mot gjenstanden (for eksempel en trunk), gjør det mulig å åpne eller bryte gjenstanden.

19. Motvekt.- Det er en vekt som brukes til å balansere styrken av en annen vekt, takket være det faktum at den har et poeng med støtte eller akse i midten av en stolpe. I det er det en slags spak som gjør det mulig å flytte og løfte vekter av store størrelser, ved hjelp av et stødpunkt som gjør at en vekt i den ene enden av stangen kan redusere innsatsen som kreves for en slik handling.

20. mutter Det er et stykke som er koblet med en skrue. Det er vanligvis laget av metall), er det inne i en skrue eller spiral i seg selv er et system hellende plan spiral, noe som gir godt feste flyttbare elementer, og lineært beveger seg (ved en rettlinjet bevegelse) lettes ved rotasjonsbevegelsen av spiralen av mutteren og bolten når mutteren er i en innretning av denne type. Det er en enkel maskin som bruker de grunnleggende prinsippene i fysikk for å motkrefter.

Vennligst logg inn for å legge til din kommentar.

Transkripsjon av typer THERMAL MASKINER

- Ekstern forbrenning.

- Forbrenning

EKSTERN FORBRUKNING

Det er når drivstoffet brenner utenfor motoren, for eksempel en dampmotor.

AV INTERN FORBRUKNING

Det er når drivstoffet brenner inne i maskinen, for eksempel en bilmotor.

Det er en type motor som tømmer en væskestråle med høy hastighet for å generere et trykk som en flymotor.

Typer av termiske maskiner

Eksterne forbrenningsmotorer kan også bruke gass som arbeidsfluid (luft, H2 og han mest vanlige)

KLASSIFISERING I FORBINDELSE MED CYKELEN:

To-takts (2T): Utfør en nyttig karriere på jobb i hver tur.

Reaksjonsmotorer kan dateres fra det første århundre e.Kr. C., da Herón de Alejandría oppfant eolípilaen. Dette brukte dampens kraft rettet gjennom to utgange, noe som førte til at en kule snudde raskt på sin akse og derfor gir en sjelden sekskantet sving.

Opprinnelsen til symaskiner.

Det tok mer enn tretti år og flere forsøk før utseendet til de første symaskinene som vi skjønner dem i dag.

De første kjente referansene i forbindelse med hekling av en nål til en mekanisk anordning er fra år 1755, året hvor den tyske Charles Fredrick Wiesenthal tok patentet. Hans oppfinnelse besto av en nål som syet takket være virkningen av mekaniske fingre, strategisk plassert på hver side av stoffet. Ideen var bra, men symaskinene måtte stoppe for ofte for å fylle opp tråden.

I 1970 en engelskmann hadde en annen idé: Thomas Saint, en møbelsnekker i London, utformet en symaskin å arbeide skinn og lerret, som var de materialene han visste og brukt. De er sterke materialer, slik at i stedet for en nål plassert en syl på spissen (en jern instrument med fine, tippe sterkere og lengre nåler, som tradisjonelt anvendes ved skomakere og håndverkere). Saint patentert maskinen som om det var redskaper for jobbkøen og lakk, slik som gikk ubemerket i lang tid, og selv det er indikasjoner som produserte disse typer symaskiner. 83 år senere, i 1873, innså Newton Wilson oppfinnelsen av Saint og prøvde å gjenskape det. Spesielt symaskiner Saint hadde en egenskap som har blitt svært vanlig i nyere enheter, er det faktum av å ha skarp nål arm.

Mellom årene 1795 og 1830 er det tegn på flere forsøk på å designe forskjellige symaskiner, hvorav noen ble til og med produsert og operert for en tid. For eksempel, rundt 1810, i Tyskland gjorde Baltasar Khrems en spesielt for å syke caps, hvorav lite er kjent; i 1814, den tyske Josef Madersperger, skreddersydd, patentert og produsert noen symaskiner, og brukte mange år på å utvikle dem enda mer, men han lyktes ikke. Ingen av symaskinene til disse datoene lyktes.

Etablering av en modell av symaskin

Konsolideringen av basen til symaskinene finner sted i Frankrike, i 1830, med Barthelemy Thimonnier. Han ga opp og prøvde å etterligne menneskelige fingre og så etter en løsning for å holde en sperretnål i en fast støtte. Det var en horisontal trebjelke montert på en annen vertikal stang som fot, og bevegelsen av nålen ble oppnådd takket være en fotpedal. På denne måten ble kjedepunktet født, hvilket Thimonnier opprinnelig opprettet med ideen om brodering, slik at det i teorien ville være en broderimaskin og ikke en symaskin. Men senere så samme forfatter mulighetene som hadde maskinen til å sy stoff. Og der ble alle dørene til suksess åpnet.

Etter 10 år etter sin oppfinnelse, THIMONNIER hadde allerede en fabrikk utstyrt med mer enn åtti symaskiner, som de samme uniformer ble produsert i Frankrike. I løpet av denne virksomheten ikke liker skred av hovedstaden, i frykt for sin virksomhet, i den grad gikk inn i fabrikken THIMONNIER å generere en stor krangel: de ødela alle maskinene helt og truet THIMONNIER som flyktet til England fordi han så sitt liv i fare. Men det var ikke forgjeves, fordi det var på vegne av eksklusivitet av å være den første til å produsere og sette bandet symaskiner mest lønnsomme tid.

De store fremskrittene til symaskinene

Omkring 30-tallet og 40-tallet av 1800-tallet kom en ny bølge av nye ideer fram i forhold til symaskiner: i 1833 projiserte Walter Hunt den første syålen med et hull i spissen, selv om han syet en veldig kort sti; i 1842 laget John Greenough en symaskin som kunne gjennomsyrke stoffet helt, men han fikk ingen metode for å finansiere den.

To år senere, i 1844, tok to Massachusetts bønder, kalt John Fisher og Elias Howe, kaken. De gjorde maskiner som kunne kontinuerlig sy i både rette og buede baner, slik at sømmen var helt mekanisert, det var en rungende suksess. Men det gikk ikke så bra for de to oppfinnerne, som endte opp med å kjempe over ikke å klargjøre deres forhold.

Det neste store spranget i symaskiner var i 1889, da de ble trent til å operere elektrisk, i stedet for mekanisk. Det var noe av ingeniøren Isaac Merritt Singer, som også hadde den strålende ideen om å gjøre disse enhetene mindre (og dermed rimeligere) slik at de kunne komme inn i alle hjem.

Hvis du vil kjøpe en symaskin, kan du se forskjellige modeller og priser på symaskiner som selges i min sammenligning av symodeller

Teori på maskiner og mekanismer

Denne siden er et "Kunnskapssenter" dedikert til kurset

"Teori av maskiner og mekanismer" og lignende kurs, skapt av Superior Alliance. Ressursene er kurert av ekspertlærere i

saken. Søk på å være kurator og øke prestisje som

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map